Helemaal WILD van digitale media.

Wij maken samen van jouw digitale communicatie een pareltje. En dat doen we niet al slingerend van de hak op de tak. Nee, dat doen we heel gericht. Maak met ons een tocht door de jungle en kijk met welke van onze diensten wij jou kunnen helpen.

Helemaal WILD van digitale media.

Ondersteunen van jouw projecten is wat we doen. En dat doen we niet al slingerend van de hak op de tak. Nee, dat doen we heel gericht. Ga hieronder op ontdekkingstocht door onze jungle en zie welke servicebomen er stevig geplant zijn. 

Strategie & Onderzoek

Elk jungledier heeft andere gewoontes. Wat we ook weten, is dat elke doelgroep op een andere manier bereikt wordt. En dat Google niet elke pagina even hoog scoort. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep. Zo bouwen we aan een strategie die zich richt op de juiste mensen, met de juiste boodschap. We graven de ideale zoekwoorden op en nog zoveel meer.

Concurrentieanalyse

SEO Audits

Keyword research

Doelgroeponderzoek

Usability tests

Content & Creatie

Relevante content waarmee je je doelgroep écht bereikt? Wij gaan aan de slag! Content zo snel als een luipaard, zo slim als een chimpansee en zo aantrekkelijk als een paradijsvogel. Jij vraagt. Wij creëren. Van creatieve content ideeën tot wireframes van websites. Wij maken je content! (Heb je ‘m?)

Social media formats & templates 

Contentplan en -kalender

Digitale campagnes 

E-mailmarketing

Copywriting (long & short copy, volledige webteksten, blogs, …)

Website wireframes & mock-ups

Performance & Marketing

Een route door Wonderland heeft sturing nodig. We volgen jouw creaties en campagnes op en passen aan waar nodig. Zoals Alice naar een oplossing zoekt, zoeken wij naar data. Data die ons vertelt wat werkt. Met haviksogen volgen we elke social media campagne op en passen we aan waar nodig. Zo behalen we samen het beste resultaat. 

Social Advertising 

Google Ads campagnes 

Google Analytics analyses & dashboards 

Conversieoptimalisatie

 

Automation flows 

Channel performance 

SEO-optimalisatie 

Klaar voor een toffe samenwerking?

Let’s talk over some tea. Dan kijken we samen hoe wij je van dienst kunnen zijn.

Onze partners

Deze digital agencies vertrouwden ons hun digitale projecten toe. Wij doken er met plezier in.
Ook zin om de sprong te wagen?